Murahy.com починають акцію на підтримку недоношених дітей “Він виросте неймовірним!”.

Червень 01, 2016

Перша благодійна торгова платформа Murahy.com, разом з Благодійним Фондом «Свічадо» при підтримці Української Біржі Благодійності до Дня захисту дітей оголошують початок благодійного проекту на підтримку терапії передчасно народжених дітей-Нетерплячок. В рамках цього проекту, увесь прибуток від продажу продукції буде спрямовано за закупівлю спеціального обладнання контролю життєдіяльності для реанімації перинатального центру Пологового будинку №7 міста Києва. Головна мета проекту – збільшення порогу виживаємості немовлят до рівня, прийнятого в США, Японії та Великобританії.

Долучайтесь до цієї активності, адже це не тільки кармічно правильно, а й дуже пізнавально.  Придбавши симпатичній набір, наданий молодою українською компанією Grassy, за 195 грн, 95 грн прибутку будуть автоматично спрямовані в фонд на придбання Пульсоксиметру 7500 для перинатального центру Пологового будинку №7 м. Києва. Цей аппарат призначено для моніторингу і підтримки життєвих процесів передчасно народжених дітей.

Ваша майбутня рослина, при правильному догляді, виросте і стане чимось неймовірним. Так само і маленькі “нетерплячки”, завдяки вашій допомозі, отримають шанс побачити щасливу посмішку своїх батьків. Прямо сьогодні від кожного з нас залежить, чи проросте з маленької зернини відомий лікар, талановитий співак чи всесвітньо відомий винахідник. Разом дамо їм шанс на життя!

Ви купуєте > Ви продаєте > Ви допомагаєте

Грудень 22, 2018

В останній день навчального модулю Магістерської програми Управління Неприбутковими Організаціями УКУ взяли участь у дискусії соціальних підприємців Києва, та розказали студентам про наш досвід проекту Мурахи, як перетворити соціальні проекти в соціальний бізнес, які є радості та підводні камені.

Жовтень 18, 2018

Нарешті ми готові ділитися нашими успіхами. Murahy.com разом з он-лайн виданням Наш Киев отримали нагороду в категорії SME Star Neighbor Award, конкурсу започаткованого депутатами Європейського Парламенту.

Вересень 12, 2018

Дива трапляються, у той момент, коли найменше на них очікуєш.

Усі новини