Murahy.com та Благодійний Фонд «Свічадо» запустили проект на підтримку «Нетерплячок».

Травень 01, 2016

Перша благодійна торгова платформа Murahy.com та Благодійний Фонд «СВІЧАДО» при підтримці Української Біржі Благодійності запустили проект на підтримку терапії передчасно народжених дітей «ПОДАРУЙ НЕТЕРПЛЯЧКАМ ШАНС НА ЖИТТЯ». Головна мета проекту – збільшення порогу виживаємості немовлят до рівня, прийнятого в США, Японії, Великобританії.

В рамках першої активності команда волонтерів планує зібрати 53 000 грн. на придбання Пульсоксиметру 7500. Цей аппарат призначено для моніторингу і підтримки дихання та серцебиття передчасно народжених дітей, що знаходяться в перинатальному центрі Пологового будинку №7 м. Києва.

Передчасно народжена дитина потребує не тільки любові та турботи батьків, а й контролю та підтримки важливих функцій організму – дихання і серцебиття. Через незрілість у дітей часто бувають розлади цих функцій. Також існує безліч патологій, перебіг яких супроводжується хронічною нестачею кисню в крові. За роботу життєво необхідних функцій організму  – дихання і серцебиття маленьких пацієнтів – відповідає саме апарат Пульсоксиметр 7500.

Кожна передчасно народжена дитина, як рослина, що потребує постійної уваги сонячного тепла та догляду. І тільки від нас залежить, що проросте з маленької зернини – відомий лікар, талановитий співак чи всесвітньо відомий винахідник. Але ви ніколи не дізнаєтесь цього, якщо не дасте їй шанс на життя.

Купуючи унікальний і дуже стильний набір DIY для вирощування рослин від компанії Grassy, ви прямо допомагаєте проекту. Цей набір буде прекрасним подарунком вашій коханій людині, колезі або дитині. Окрім того ви зможете в простій формі пояснити своєму малюку цінність людського життя та важливість його збереження на самих ранніх етапах. Набір має всі необхідні складові для вирощування рослини – горщик, грунт, насіння, парник. Увесь прибуток з продажу буде витрачено на придбання спеціального медичного обладнання.

Вартість одного набору  – 195 грн.

Придбати набір можна на веб-сайті murahy.com/prematures або під час наших активностей на фестивалях та виставках.

Подаруй “Нетерплячкам” шанс на життя!

 

Грудень 22, 2018

В останній день навчального модулю Магістерської програми Управління Неприбутковими Організаціями УКУ взяли участь у дискусії соціальних підприємців Києва, та розказали студентам про наш досвід проекту Мурахи, як перетворити соціальні проекти в соціальний бізнес, які є радості та підводні камені.

Жовтень 18, 2018

Нарешті ми готові ділитися нашими успіхами. Murahy.com разом з он-лайн виданням Наш Киев отримали нагороду в категорії SME Star Neighbor Award, конкурсу започаткованого депутатами Європейського Парламенту.

Вересень 12, 2018

Дива трапляються, у той момент, коли найменше на них очікуєш.

Усі новини