Біжимо, щоб врятувати Нетерплячок

Березень 04, 2017

Команда Першої благодійної торгової платформи «Мурахи» приєдналася до команди БФ «Свічадо» для участі у Благодійному Київському напівмарафоні NovaPoshtaKyivHalfMarathon 2017.

У рамках Благодійного марафону, команда Мурах збере 15 000 грн на придбання шприцевого насосу у віділення для недоношених новонароджених дітей Херсонської міської клінічної лікарні ім. О.С. Лучанського.

Недоношеність- одна з основних причин дитячої смертності в світі. Щороку в Україні народжується близько 500 000 немовлят, 24 000 з них з'являються на світ раніше зазначеного терміну. Це приблизно кожна 20 дитина. Передчасно народжені діти - це особлива категорія: вони дуже тендітні і слабкі, функції організму у них ще незрілі. Їх життя залежить від правильного і сучасного виходжування.

Проведення правильної інфузійної терапії передчасно народженим дітям можлива тільки за допомогою спеціальних пристроїв - шприцевих насосів, що подають рідину для внутрішньовенного харчування і захищають судини головного мозку від перевантаження рідиною.

Ваша допомога не дасть вам гарантії прийти першим до фінішу в марафоні. Але вона точно надасть шанс Нетерплячкам виграти перегони за життя.

Команда Першої благодійної торгової платформи «Мурахи» з БФ «Свічадо» по проекту «Нетерплячки» співпрацює вже більше 1 року. За цей час були реалізовані проекти:

1. В рамках проекту «Добра коробка» за кошти, виручені під час фестівалю «Всі свої», були придбані окуляри для фототерапії.

2. З коштів, зібраних під час активності «Він виросте неймовірним» був придбаний Пульсоксиметр 7500 для реанімації Пологового будинку №7 м. Києва.

Підтримати проект - murahy.com/marathon

Грудень 22, 2018

В останній день навчального модулю Магістерської програми Управління Неприбутковими Організаціями УКУ взяли участь у дискусії соціальних підприємців Києва, та розказали студентам про наш досвід проекту Мурахи, як перетворити соціальні проекти в соціальний бізнес, які є радості та підводні камені.

Жовтень 18, 2018

Нарешті ми готові ділитися нашими успіхами. Murahy.com разом з он-лайн виданням Наш Киев отримали нагороду в категорії SME Star Neighbor Award, конкурсу започаткованого депутатами Європейського Парламенту.

Вересень 12, 2018

Дива трапляються, у той момент, коли найменше на них очікуєш.

Усі новини