Благодійний марафон "Біжу за добро" фінішував!

Квітень 12, 2017

Проект #БіжуЗаДобро завершено, але ми віримо, що для маленьких Нетерплячок все тільки починається!
Ми неймовірно раді тому, що це відбулося - кілометри подолані, кошти зібрані. І все це стало можливим саме завдяки вашій підтримці.

Тож дякуємо Благодійний Фонд "Свічадо" за запропонований челендж, Українська Біржа Благодійності за підтримку, наймасовішому столичному інтернет-виданню Наш Киев за незмінну медіа дружбу, юридичній компанії "Алексеев, Боярчуков и партнеры" за дворічну віру в нас та SANTA production, за чудове відео історії проекту.

Кожен благодійник, який долучився, пожертвував кошти, придбав товар чи прийшов на відкрите бігове тренування - залишив свій слід в житті кожного маленького "нетерплячки"!

Тепер, як і в спорті, головне не зупинятися, адже допомагати разом просто!



Грудень 22, 2018

В останній день навчального модулю Магістерської програми Управління Неприбутковими Організаціями УКУ взяли участь у дискусії соціальних підприємців Києва, та розказали студентам про наш досвід проекту Мурахи, як перетворити соціальні проекти в соціальний бізнес, які є радості та підводні камені.

Жовтень 18, 2018

Нарешті ми готові ділитися нашими успіхами. Murahy.com разом з он-лайн виданням Наш Киев отримали нагороду в категорії SME Star Neighbor Award, конкурсу започаткованого депутатами Європейського Парламенту.

Вересень 12, 2018

Дива трапляються, у той момент, коли найменше на них очікуєш.

Усі новини