До підтримки Першої благодійної торгової платформи Мурахи долучилась компанія ПрессКом

Березень 31, 2016

Тепер дякуючи компанії ПрессКом, ви можете дізнатися про механізм роботи Першої благодійної торгової платформи Мурахи більш ніж в 20 ресторанах міста Києва. Наші інфографічні ролики з'явились на екранах таких ресторанів як Пузата Хата, KFC, il Molino, Кофе Хаус, A la minute, та в мережі ресторанів Мировая Карта.

* ПрессКом * - найбільший оператор внутрішньої аудіо / відео реклами в Україні. Це мережі екранів, моніторів, цифрових панелей, які об'єднані для трансляції відеореклами і розважального контенту всередині ресторанів,супермаркетів, торгових центрів. Всього - більш ніж 500 об'єктів по всій Україні. Аудиторія об'єктів - понад 40 млн осіб на місяць.

Ви продаєте > Ви купуєте > Ви допомагаєте

Грудень 22, 2018

В останній день навчального модулю Магістерської програми Управління Неприбутковими Організаціями УКУ взяли участь у дискусії соціальних підприємців Києва, та розказали студентам про наш досвід проекту Мурахи, як перетворити соціальні проекти в соціальний бізнес, які є радості та підводні камені.

Жовтень 18, 2018

Нарешті ми готові ділитися нашими успіхами. Murahy.com разом з он-лайн виданням Наш Киев отримали нагороду в категорії SME Star Neighbor Award, конкурсу започаткованого депутатами Європейського Парламенту.

Вересень 12, 2018

Дива трапляються, у той момент, коли найменше на них очікуєш.

Усі новини