Мурахи на фестивалі "В пошуках Made in Ukraine",

Квітень 23, 2016

Завітайте до нашого благодійного магазинчика на фестивалі "В пошуках Made in Ukraine", що проходить 23-24 квітня на Контрактовій площі. Там ви зможете придбати чудовий набір DIY для вирощування своєї рослини.
Тож саме сьогодні ми розпочинаємо проект по збору коштів для підвищення порогу виживаємості передчасно народжених дітей  - "Нетерплячок". На меті у нашої команди платформи, фонду "Свічадо" та Української Біржі Благодійності - зібрати 53 000 грн на закупівлю Пульсоксиметра 7500, апарату для підтримки життєдіяльності малюків в перинатальному центрі Аологового будинку №7 міста Києва.

Подаруй "Нетерплячкам" шанс на життя!

Грудень 22, 2018

В останній день навчального модулю Магістерської програми Управління Неприбутковими Організаціями УКУ взяли участь у дискусії соціальних підприємців Києва, та розказали студентам про наш досвід проекту Мурахи, як перетворити соціальні проекти в соціальний бізнес, які є радості та підводні камені.

Жовтень 18, 2018

Нарешті ми готові ділитися нашими успіхами. Murahy.com разом з он-лайн виданням Наш Киев отримали нагороду в категорії SME Star Neighbor Award, конкурсу започаткованого депутатами Європейського Парламенту.

Вересень 12, 2018

Дива трапляються, у той момент, коли найменше на них очікуєш.

Усі новини