Мурахи взяли участь у Всеукраїнському форумі «Від ідеї до успіху: місцеві ініціативи змінюють життя українських громад»

Червень 27, 2016

Минулого тижня 24 – 25 червня у Чернігові відбувся Всеукраїнський форум «Від ідеї до успіху: місцеві ініціативи змінюють життя українських громад», організований мережею «Громадські ініціативи України».

Особливістю Форуму став акцент на тих активностях, які відбуваються безпосередньо у місцевих громадах, прямо впливаючи на життя людей. У рамках Форуму відбулись представлення та обговорення найкращого досвіду громадської активності на місцевому рівні, а також майстер-класи, презентації, дискусії і живе спілкування успішних громадських активістів з усієї України.

Другий день Форуму був присвячений новим можливості для НУО — саме в цей день ми представили ідею платформи, розповіли про історію створення та поділились досвідом роботи.

Грудень 22, 2018

В останній день навчального модулю Магістерської програми Управління Неприбутковими Організаціями УКУ взяли участь у дискусії соціальних підприємців Києва, та розказали студентам про наш досвід проекту Мурахи, як перетворити соціальні проекти в соціальний бізнес, які є радості та підводні камені.

Жовтень 18, 2018

Нарешті ми готові ділитися нашими успіхами. Murahy.com разом з он-лайн виданням Наш Киев отримали нагороду в категорії SME Star Neighbor Award, конкурсу започаткованого депутатами Європейського Парламенту.

Вересень 12, 2018

Дива трапляються, у той момент, коли найменше на них очікуєш.

Усі новини