«Мурахи» ярмаркуватимуть разом з бабусями

Грудень 15, 2014

До нашої команди приєдналися активні бабусі з клубу "Життєлюб", які доводять, що до спільної справи – допомоги дітям загиблих учасників АТО – долучитися може кожен.

Для спільного з «Мурахами» ярмарку вони запропонували те, що вміють робити найкраще – смачну домашню випічку. Пригощатимуть нею 20-21 грудня на акції "На Мурашник до бабусі" у рамках UAmade Fest, що відбудеться у київській мистецькій галереї «Лавра». Кожен, хто завітає, аби пригоститися «фірмовими» пиріжками і печивом, які зробили вмілі і турботливі бабусині руки, долучиться до доброї справи.

Усі, зібрані з продажу кошти ми направимо двом родинам, які втратили своїх батьків-годувальників в АТО.


 

Грудень 22, 2018

В останній день навчального модулю Магістерської програми Управління Неприбутковими Організаціями УКУ взяли участь у дискусії соціальних підприємців Києва, та розказали студентам про наш досвід проекту Мурахи, як перетворити соціальні проекти в соціальний бізнес, які є радості та підводні камені.

Жовтень 18, 2018

Нарешті ми готові ділитися нашими успіхами. Murahy.com разом з он-лайн виданням Наш Киев отримали нагороду в категорії SME Star Neighbor Award, конкурсу започаткованого депутатами Європейського Парламенту.

Вересень 12, 2018

Дива трапляються, у той момент, коли найменше на них очікуєш.

Усі новини