Мурахи започатковують постійну секцію соціального підприємництва на Українському форумі благодійників

Лютий 23, 2016

Соціальне підприємництво стає трендом не тільки десь там на розвиненому заході, а і в Україні. Вже сьогодні в нашій країні стверено не один десяток бізнесів, головна мета яких допомагати тим, хто цього насправді потребує.

Мурахи започатковують постійну секцію соціального підприємництва «Соціальне підприємництво – сталий формат філантропії» в рамках конференції VIII Міжнародна конференція Українського форуму благодійників "Стратегічна філантропія: мистецтво змінювати світ". На ньому ми поділимось  своїми ідеями, успіхами та перемогами. Розповімо, як працюється соціальним підприємцям в Україні, в чому мотивація працювати not for profit - for impact. На нього ми запросили найуспішніші соціальні підприємства України:

  • Pizza Veterano,
  • Pan Chocolatier,
  • Благодійний магазин Ласка,
  • Тепле Місто

Долучайтесь, реєструйтесь, будемо раді вас бачити 25.02 о 12.15. Детальніше про сессію на http://www.blagodiynist.info/programme/fundraising.htm


Ви продаєте > Ви купуєте-> Ви допомагаєте

Грудень 22, 2018

В останній день навчального модулю Магістерської програми Управління Неприбутковими Організаціями УКУ взяли участь у дискусії соціальних підприємців Києва, та розказали студентам про наш досвід проекту Мурахи, як перетворити соціальні проекти в соціальний бізнес, які є радості та підводні камені.

Жовтень 18, 2018

Нарешті ми готові ділитися нашими успіхами. Murahy.com разом з он-лайн виданням Наш Киев отримали нагороду в категорії SME Star Neighbor Award, конкурсу започаткованого депутатами Європейського Парламенту.

Вересень 12, 2018

Дива трапляються, у той момент, коли найменше на них очікуєш.

Усі новини