Нарешті у вас з'явилась можливість підтримати Мурах фінансово

Серпень 13, 2015

Спочатку бізнес-модель нашої платформи задумувалась, як волонтерська. В результаті роботи над проектом і пошуку ідеальної схеми, наша ідея органічно переросла в соціальне підприємництво. Але це в перспективі. Наразі, члени нашої команди працюють безкоштовно задля того, щоби "світ став кращим". Тож ми дякуємо Приватбанку за те, що розробив для таких проектів, як наш спеціальний механізм по збору добровільних пожертв в режимі підписки. Якщо у вас є картка Приватбанку і ви вірите в ідею нашого благодійного проекту, то:

  1. вирішіть скільки грошей ви будете готові пожертвувати нам щомісячно і напишіть цю цифру в спеціальному полі на любій сторінці веб-сайту (наприклад тут)?
  2. клікніть по кнопці "Допомогти Мурахам"
  3. Виконайте усі вимоги системи і в фіналі підтвердіть ваше бажання

Ваша допомога надасть нам нових сил. І ще вона нам надасть впевненість, що те, що ми робимо, насправді потрібне людям. 
Обіцяємо прозвітувати про кожну отриману від вас копійку!



Ви продаєте > Ви купуєте > Ви допомагаєте

Грудень 22, 2018

В останній день навчального модулю Магістерської програми Управління Неприбутковими Організаціями УКУ взяли участь у дискусії соціальних підприємців Києва, та розказали студентам про наш досвід проекту Мурахи, як перетворити соціальні проекти в соціальний бізнес, які є радості та підводні камені.

Жовтень 18, 2018

Нарешті ми готові ділитися нашими успіхами. Murahy.com разом з он-лайн виданням Наш Киев отримали нагороду в категорії SME Star Neighbor Award, конкурсу започаткованого депутатами Європейського Парламенту.

Вересень 12, 2018

Дива трапляються, у той момент, коли найменше на них очікуєш.

Усі новини