Незабаром торги на Мурахах буде розпочато!

Січень 09, 2015

Ми всі довго чекали цієї дати і постійно її відкладали з різних причин. На сьогодні Мурахи є дійсно революційною торговою платформою, яка докорінно змінює механізм збору коштів на благодійність. Тому не все нам давалось просто, не всі гіпотези спрацювали, не всі механізми змогли бути реалізовані в заявлені строки. Прямо зазраз іде майже цілодобова робота великої кількості професіоналів-волонтерів. І ми впевнені, що результат буде вражаючим.

Але і це буде тільки першим етапом на шляху стверення реально дієвої благодійної ініціативи. Заплановано дуже великий об’єм додаткових функцій, які спростять шлях для допомоги тим, хто цього реально потребує.

Разом ми зможемо все подолати.

Ви продаєте > Ви купуєте > Ви допомагаєте

Грудень 22, 2018

В останній день навчального модулю Магістерської програми Управління Неприбутковими Організаціями УКУ взяли участь у дискусії соціальних підприємців Києва, та розказали студентам про наш досвід проекту Мурахи, як перетворити соціальні проекти в соціальний бізнес, які є радості та підводні камені.

Жовтень 18, 2018

Нарешті ми готові ділитися нашими успіхами. Murahy.com разом з он-лайн виданням Наш Киев отримали нагороду в категорії SME Star Neighbor Award, конкурсу започаткованого депутатами Європейського Парламенту.

Вересень 12, 2018

Дива трапляються, у той момент, коли найменше на них очікуєш.

Усі новини