Передача Пульсоксиметра або завершення проекту "Він виросте неймовірним"

Січень 25, 2017

Коли рік починається так, він обов'язково буде неймовірним.

Вчора разом з нашими друзями Благодійний Фонд "Свічадо" ми офіційно завершили проект "Він виросте неймовірним", передавши пульсоксиметр у Перинатальний центр м.Києва. Ми віримо, що цей апарат допоможе багатьом малюкам Нетерплячкам у їх найважливіший період життя.

Дякуємо всім, хто долучився до проекту, хто придбав набір з рослинкою на виріст, хто відвідував майстер-класи та допомогав проекту на Українська Біржа Благодійності. Ми дякуємо всім нашим благодійникам і знаємо, що вас набагато більше, ніж ми згадали.
Illaria, Anna Sunden, Vasilisa Frolova, Yaroslava Gres, Anna Zakletska, Natalia Kabatskaya, Tanya Goncharova, Sergey Komarovsky, Tim Miroshnychenko, Kristina Bessolova, @Ольга Ларина, Елена Суетова, Dasha Malakhova, Lala Tarapakina, Алексей Акимов та Елена Кравец.

Особливо вдячні українській художниці Asya Byakina (Наталя Тонєва) за створенння неймовірного малюнку, що став основою нашої комунікації та яскравим елементом сувенірної продукції.

Ми вдячні всім, хто писав про проект Наш Киев, Gazeta.ua, MAMAM.ua, Журнал Країна, Твой Малыш, Lapset magazine, Освіта.ua.

Та допомагав добрими справами Bookva Bar, Типография Wolf, Studio7 Web Production

Натхненні та щасливі, вже готуємо для вас нові проекти.

Ви продаєте > Ви купуєте > Ви допомагаєте

Грудень 22, 2018

В останній день навчального модулю Магістерської програми Управління Неприбутковими Організаціями УКУ взяли участь у дискусії соціальних підприємців Києва, та розказали студентам про наш досвід проекту Мурахи, як перетворити соціальні проекти в соціальний бізнес, які є радості та підводні камені.

Жовтень 18, 2018

Нарешті ми готові ділитися нашими успіхами. Murahy.com разом з он-лайн виданням Наш Киев отримали нагороду в категорії SME Star Neighbor Award, конкурсу започаткованого депутатами Європейського Парламенту.

Вересень 12, 2018

Дива трапляються, у той момент, коли найменше на них очікуєш.

Усі новини