Старт проекту #БіжуЗаДобро

Березень 03, 2017

Навіщо чекати понеділка, щоб розпочати новий проект? Бо коли чекати вже не можеш, починаєш діяти!
Тож наша команда, Першої благодійної торгової платформи Мурахи, бере участь у Фандрайзинг марафоні, організованому компанією Run Ukraine спільно з Українська Біржа Благодійності, який проходить в рамках Nova Poshta Kyiv Half Marathon Weekend 2017.

Під час фандрайзинг марафону з 1 березня по 12 квітня благодійні фонди збирають кошти на важливі соціальні проекти. А допомагають їм активні люди - лікарі, телеведучі, бізнесмени, колективи компаній. Вони об'єднуються під цією спортивно-благодійною ініціативою та стають обличчями проектів - фандрайзерами, закликаючи кожного вести здоровий спосіб життя та жертвувати кошти.

Ми не могли залишитися осторонь, і долучились до наших друзів Благодійний Фонд "Свічадо", щоб допомогти зібрати потрібну суму на придбання необхідного медичного обладнання для передчасно народжених дітей "Нетерплячок".

Ми знаємо, що з вашою допомогою у нас це вийде. Тож вашої підтримки ми чекаємо тут.

Грудень 22, 2018

В останній день навчального модулю Магістерської програми Управління Неприбутковими Організаціями УКУ взяли участь у дискусії соціальних підприємців Києва, та розказали студентам про наш досвід проекту Мурахи, як перетворити соціальні проекти в соціальний бізнес, які є радості та підводні камені.

Жовтень 18, 2018

Нарешті ми готові ділитися нашими успіхами. Murahy.com разом з он-лайн виданням Наш Киев отримали нагороду в категорії SME Star Neighbor Award, конкурсу започаткованого депутатами Європейського Парламенту.

Вересень 12, 2018

Дива трапляються, у той момент, коли найменше на них очікуєш.

Усі новини