Тепер оплата і доставка на Першій благодійній торговій платформі Murahy.com ще зручніші

Лютий 11, 2016

Друзі, ідучи назустріч вашим побажанням з оптимізації вартості доставки товарів, ми запустили в тестовому режимі можливість оплати електронними картками через систему LiqPay ти можливість вибору альтернативної доставки через мережу Укрпошти. Вже зараз ви можете обрати для себе найоптимальніший варіант доставки і оплати. 

Наразі ця система працює виключно для продажу спеціального проекту "Viva. Переможці" murahy.com/viva2016, усі кошти від продажу кого йдуть на вирішення проблем сучасного протезування в Україні. Після тестування ці можливості обов'язково будуть релізовані на всіх користувацьких та корпоратвних еккаунтах.

Будьте з нами, допомагайте з нами. Пам'ятайте, що ваша участь в благодійних програмах це ваш страховий поліс на майбутнє.


Ви продаєте > Ви купуєте > Ви допомагаєте

Грудень 22, 2018

В останній день навчального модулю Магістерської програми Управління Неприбутковими Організаціями УКУ взяли участь у дискусії соціальних підприємців Києва, та розказали студентам про наш досвід проекту Мурахи, як перетворити соціальні проекти в соціальний бізнес, які є радості та підводні камені.

Жовтень 18, 2018

Нарешті ми готові ділитися нашими успіхами. Murahy.com разом з он-лайн виданням Наш Киев отримали нагороду в категорії SME Star Neighbor Award, конкурсу започаткованого депутатами Європейського Парламенту.

Вересень 12, 2018

Дива трапляються, у той момент, коли найменше на них очікуєш.

Усі новини