Тепер ви можете допомогти Мурахам

Червень 07, 2016

Мурахи настільки круті, що можуть собі дозволити допомагати іншим, нічого не вимагаючи взамін. Та все одно, в нас є команда професіоналів, офіс, проектні витрати та інше, що потребує коштів. Так, це бізнес. Але це соціальний бізнес, де увесь прибуток реінвестується на вирішення соціальних проблем.

Тож, якщо ви маєте бажання підтримати нас фінансово, своїми професійними компетенціями або поволонтерити під час наших неймовірних подій, то долучайтесь до нового розділу "Допомога Мурахам". Його ви зможете знайти на будь якій сторінці Першої благодійної платформи Murahy.com.

Ви продаєте > Ви купуєте > Ви допомагаєте

Грудень 22, 2018

В останній день навчального модулю Магістерської програми Управління Неприбутковими Організаціями УКУ взяли участь у дискусії соціальних підприємців Києва, та розказали студентам про наш досвід проекту Мурахи, як перетворити соціальні проекти в соціальний бізнес, які є радості та підводні камені.

Жовтень 18, 2018

Нарешті ми готові ділитися нашими успіхами. Murahy.com разом з он-лайн виданням Наш Киев отримали нагороду в категорії SME Star Neighbor Award, конкурсу започаткованого депутатами Європейського Парламенту.

Вересень 12, 2018

Дива трапляються, у той момент, коли найменше на них очікуєш.

Усі новини