У нас — гарна новина. Перша благодійна торгова платформа, MURAHY.COM вже працює.

Липень 17, 2015

За цей час ми перевірили інформацію про наявніть товарів. І тепер запрошуємо вас завітати на веб-сайт Першої благодійної торгової платформи Murahy.com, щоб знайти вигідні пропозиції від наших продавців-жертводавців. 

До речі, не забувайте, що ви можете завжди запропонувати свою ціну на ваш розсуд. Пам’ятайте, що високонкурентні товари, такі, як смартфони, електронні читалки, комп’ютери та інше, мають багато пропозицій, тому продавець-жертводавець буде зацікавлений передати його тому, хто запропонує найвищу вартість.

Ми дякуємо вам за терпіння та участь — це вкрай важливо і для платформи, і для тих, кого ми з вами підтримуємо за допомогою Мурах. Будемо раді, якщо ще раз заглянете в свою шафу, гараж або в комірчину, щоб перевірити, чи не залишилось бува, ще чогось, що втратило актуальність для вас, але не втратило цінності. Сьогодні кожна річ може стати комусь у пригоді, а кожна виручена копійка може врятувати комусь життя.

З оптимізмом та позитивом, команда Першої благодійної торгової платформи MURAHY.COM 

Ви продаєте > Ви купуєте > Ви допомагаєте

Грудень 22, 2018

В останній день навчального модулю Магістерської програми Управління Неприбутковими Організаціями УКУ взяли участь у дискусії соціальних підприємців Києва, та розказали студентам про наш досвід проекту Мурахи, як перетворити соціальні проекти в соціальний бізнес, які є радості та підводні камені.

Жовтень 18, 2018

Нарешті ми готові ділитися нашими успіхами. Murahy.com разом з он-лайн виданням Наш Киев отримали нагороду в категорії SME Star Neighbor Award, конкурсу започаткованого депутатами Європейського Парламенту.

Вересень 12, 2018

Дива трапляються, у той момент, коли найменше на них очікуєш.

Усі новини