Завітайте до нашого стенду на фестивалі "Арсенал любові", 13-14 лютого

Лютий 12, 2016

Завітайте до нашого стенду на фестивалі-ярмарку Арсенал любові, про проходить цими вихідними (13-14 лютого) в Мистецькому Арсеналі.

На ньому ви зможете придбати наші фірмові, чарівні тістечка "Мурашники", випити запашної кави, прийняти участь в мастер-класах ти просто поспілкуватись з нашими активістами. А усі виручені кошти підуть на закупку вакуумного аспіратора для Центру матері та дитини ім. Проф. Руднєва, м. Дніпропетровська. 

Будемо раді, якщо ви передасте нашим активістам свої трохи застарілі але все ще актуальні гаджети, смартфони, лептопи. Ми їх реалізуємо на нашій платформі, а всі кошти відправимо на ті благодійні цілі, які ви вкажете.

Більше інформації про подію на офіційному веб-сайті: http://artarsenal.in.ua/event178.html



Ви продаєте > Ви купуєте > Ви допомагаєте

Грудень 22, 2018

В останній день навчального модулю Магістерської програми Управління Неприбутковими Організаціями УКУ взяли участь у дискусії соціальних підприємців Києва, та розказали студентам про наш досвід проекту Мурахи, як перетворити соціальні проекти в соціальний бізнес, які є радості та підводні камені.

Жовтень 18, 2018

Нарешті ми готові ділитися нашими успіхами. Murahy.com разом з он-лайн виданням Наш Киев отримали нагороду в категорії SME Star Neighbor Award, конкурсу започаткованого депутатами Європейського Парламенту.

Вересень 12, 2018

Дива трапляються, у той момент, коли найменше на них очікуєш.

Усі новини