До мурашника долучились активісти БФ "Кожен Може/Everybody Can", що допомагають вимушеним переселенцям

Липень 06, 2016

До нашого благодійного мурашнику долучився фонд Кожен Може/Everybody Can. Тепер ви можете купувати їх сувенірну продукцію і таким чином допомагати вимушеним переселенцям. Також ви можете пожертвувати власні товари, обираючи благодійний напрям - Малозабезпечені > Переселенці > Кожен Може.

Міжнародний благодійний Фонд «Кожен Може» розпочинав свою діяльність як волонтерська спільнота однодумців у 2013 році. У вересні 2014 був заснований міжнародний благодійний фонд. За цей час благодійний фонд "Кожен Може" допоміг харчуванням, ліками, побутовою хімією, теплим одягом більше, ніж 50 000 чоловік, що постраждали від військових дій в Україні, забезпечили 63 українські лікарні обладнанням та витратними матеріалами, створив та розвиває 2 волонтерські центри.

Робити добрі справи дуже просто.

Ви купуєте > Ви продаєте > Ви допомагаєте

Грудень 22, 2018

В останній день навчального модулю Магістерської програми Управління Неприбутковими Організаціями УКУ взяли участь у дискусії соціальних підприємців Києва, та розказали студентам про наш досвід проекту Мурахи, як перетворити соціальні проекти в соціальний бізнес, які є радості та підводні камені.

Жовтень 18, 2018

Нарешті ми готові ділитися нашими успіхами. Murahy.com разом з он-лайн виданням Наш Киев отримали нагороду в категорії SME Star Neighbor Award, конкурсу започаткованого депутатами Європейського Парламенту.

Вересень 12, 2018

Дива трапляються, у той момент, коли найменше на них очікуєш.

Усі новини